SECRET

En løsning som gjør det enkelt å opprettholde orden og plass. I løpet av natten en komfortabel seng, som om dagen kan bli plassert i skapet. Mekanismen er fast inne i skapet og når dørene åpnes tar du enkelt ut en komfortabel seng med sengetøy - klar til bruk.
Struktur laget av høyfast stålrør, bøyd og sveiset. Alle metalldeler er malt med herdet epoxy pulver. Ortopedisk sengebunn laget av laminert tre slats 68x8 mm. Sengeramme fåes i to forskjellige størrelser 80x200 cm og 150x200 cm.
80x200 kr. 2950.-
150x200 kr. 4950.-
Priser er uten skap og madrass.

ELITE

Elite: Horisontal enkeltseng. En plassbesparende løsning som med en enkel bevegelse er en ferdig oppredd seng. Du får maksimal komfort i løpet av natten med en god madrass Mekanismen er utstyrt med et anti-låssystem med sikkerhetslås. Du kan lukke den igjen med madrassen og noe sengetøy. Madrassen er 14 cm høy med 3 cm mermoryfoam . Denne sammenleggbare sengen må festes fast til veggen med egnede braketter Struktur laget av høyfast stålrør, ortopedisk sengebunn med trelameller 68x8 mm. Alle metalldeler er malt med herdet epoxy pulver.
Kr. 4500.- uten skap og madrass.